Paste cu porumb, dovlecel si branza Feta

de Satisfyyourcravings in Paste, 18 Aug 2019 | 2337 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 grame paste scurte
  • 400 grame porumb (din conserva)
  • 1 dovlecel
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1/2 legatura busuioc
  • 1 lime
  • 100 grame branza Feta
  • sare, piper
  • ulei de masline
  • 1 lingurita mustar
  • ulei de masline extra virgin
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu porumb, dovlecel si branza Feta:

Pastele se gatesc conform instructiunilor de pe ambalaj. 

Dovlecelul se taie in cuburi mici, patrunjelul si busuiocul se toaca marunt. 

Se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie mare si se soteaza dovlecelul 6-8 minute, la foc mediu, apoi se adauga porumbul (scurs de apa), in ultimele 2 minute si se adauga sare si piper. 

Intr-un bol mic, se amesteca mustarul cu 1 lingura ulei de masline extra virgin, ierburile proaspete, sucul de lime, sare si piper. Se adauga impreuna cu pastele in tigaia cu dovlecel si se amesteca pentru omogenizare. 

Se serveste cu branza Feta presarata deasupra, ulei de masline extra virgin si suc de lime dupa gust. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu porumb, dovlecel si branza Feta" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu branza, sos de smantana si kaiser